Eu cu mine si cu persoana mea :))
3 participanți
Anime Sign :: Bun Venit :: Nou veniti!
Pagina 1 din 1
Eu cu mine si cu persoana mea :))
Hello.... am aterizat si eu pe aici, la indemnul unei prietene de-ale mele dragi. Sa va zic despre mine? Poate va intereseaza:) Sunt o fire schimbatoare, insa incerc sa ma controlez pt a fi intr-un singur mood cel putin o zi intreaga si imi plac anime-urile (altfel nu as mai fi dat pe aici). Muzica: aproape toate genurile; excluse sunt manelele si muzica populara, insa muzica clasica nu ma deranjeaza, ci chiar ma relaxeaza .
Nu ma prea pricep la prezentari, asa ca daca aveti ceva de intrebat, nu ezitati >:D< .
Bye Bye.
Nu ma prea pricep la prezentari, asa ca daca aveti ceva de intrebat, nu ezitati >:D< .
Bye Bye.
Chuu'- Mesaje : 8
Re: Eu cu mine si cu persoana mea :))
Well Chuu',welcome .
Păi, să vedem. Să ne prefacem că nu te cunosc :]].
Ce animeuri urmăreşti?
Care e trupa ta favorită?
Citeşti manga? Dacă da,care?
Păi, cam atât eu. Să mai las şi pentru restu' :]]
Păi, să vedem. Să ne prefacem că nu te cunosc :]].
Ce animeuri urmăreşti?
Care e trupa ta favorită?
Citeşti manga? Dacă da,care?
Păi, cam atât eu. Să mai las şi pentru restu' :]]
Abigail.- Mesaje : 63
Restul nu cred ca o sa fie, nu vad cine ar da pe la topicurile cu nou-veniti, dar enfin
Deci, sa ne prefacem ca nu ma cunosti:
1. momentan nu mai urmaresc nici unul, lipsa de inspiratie, insa m-am pus cu burta pe carte
2. nu am o singura trupa favorita. Imi plac :Paramore, TDG , Pendulum si multi altii
3. no more manga, ma enerveaza :D
Deci, sa ne prefacem ca nu ma cunosti:
1. momentan nu mai urmaresc nici unul, lipsa de inspiratie, insa m-am pus cu burta pe carte
2. nu am o singura trupa favorita. Imi plac :Paramore, TDG , Pendulum si multi altii
3. no more manga, ma enerveaza :D
Bine ai venit Chuu' pe site.
Am cateva intrebari pt tine:
1.Ce zodie esti?
2.Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut?
3.Unde ti-ar placea sa calatoresti?
4.Ce filme preferi?
Bye and have fun^^
Am cateva intrebari pt tine:
1.Ce zodie esti?
2.Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut?
3.Unde ti-ar placea sa calatoresti?
4.Ce filme preferi?
Bye and have fun^^
Hey roxy ^_^
-Sunt zodia scorpion
-hmm... cel mai nebunesc lucru facut vreodata de mine.. pai ar fi mai multe:)) pot spune ca unul dintre ele a fost acela in care ma urcam pe capra de fiecare data cand ma duceam la bunici si o conduceam ca pe masina.Legam o ata de un bat, iar la capatul atei era un morcov sau verdeata. Si treceam asa cu capra prin straturile de flori ale bunicii...Iti dai seama ce flori avea dupa ce plecam eu de la ea, nu?
-mi-ar placea sa calatoresc in lumea-ntreaga, insa as vrea sa ma stabilesc undeva cat de cat departe de tara asta. Prefer locurile cu o istorie bogata
- nu am un anume gen de filme pe care sa il urmaresc. Cand ma uit la un film ma intereseaza mai mult mesajul, ecranizarea si jocul actoricesc, deci comediile stau in acelasi rand cu filmele de groaza sau filmele gen thriller.
Thank you for welcome, roxycamy >:D<
-Sunt zodia scorpion
-hmm... cel mai nebunesc lucru facut vreodata de mine.. pai ar fi mai multe:)) pot spune ca unul dintre ele a fost acela in care ma urcam pe capra de fiecare data cand ma duceam la bunici si o conduceam ca pe masina.Legam o ata de un bat, iar la capatul atei era un morcov sau verdeata. Si treceam asa cu capra prin straturile de flori ale bunicii...Iti dai seama ce flori avea dupa ce plecam eu de la ea, nu?
-mi-ar placea sa calatoresc in lumea-ntreaga, insa as vrea sa ma stabilesc undeva cat de cat departe de tara asta. Prefer locurile cu o istorie bogata
- nu am un anume gen de filme pe care sa il urmaresc. Cand ma uit la un film ma intereseaza mai mult mesajul, ecranizarea si jocul actoricesc, deci comediile stau in acelasi rand cu filmele de groaza sau filmele gen thriller.
Thank you for welcome, roxycamy >:D<
deci inseamna ca esti aceeasi zodie ca si mine^^
Saracele flori,dar conteaza ca te-ai distrat nu?chiar daca bunica probabil era sa faca infart (he he )
Ma bucur ca iti plac filemele horor sau comedii poate imi poti recomanda cateva
hugs si mai vorbim
Saracele flori,dar conteaza ca te-ai distrat nu?chiar daca bunica probabil era sa faca infart (he he )
Ma bucur ca iti plac filemele horor sau comedii poate imi poti recomanda cateva
hugs si mai vorbim
Heheheh, unde-s doi, puterea creste cat despre filme, nu stiu ce as putea sa recomand, nu sunt eu as in asa ceva
Many hugs from me, too
Many hugs from me, too
Subiecte similare
» ~Persoana care urmeaza...~
» Poze facute de mine in PhotoScape
» Ceva facut de mine, Nywa ^.^
» Imagini desenat de mine si colorate in Gimp
» Poze facute de mine in PhotoScape
» Ceva facut de mine, Nywa ^.^
» Imagini desenat de mine si colorate in Gimp
Anime Sign :: Bun Venit :: Nou veniti!