Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Concursul lunilor noiembrie-decembrie

2 participanți

In jos

Concursul lunilor noiembrie-decembrie Empty Concursul lunilor noiembrie-decembrie

Mesaj Scris de Irukandji Vin 06 Noi 2009, 09:08

Ok pai regulile sunt simple:

- Toti participantii vor scrie o povestioara pe tema " Aripi frante "..... puteti sa o dezvoltati in orice fel avand in vedere ca poate avea mai multe interpretari, deci incercati sa fiti cat mai originali, pt ca povestea voastra sa nu semene cu ale altora. Titulul poate fi interpretat si la figurat :d......
- Povestea trebuie sa aiba minim 35 de randuri pe moon world
- Va avea un singur capitol, nu 1000000 mii......

Toti cei care nu respecta regulile si se abat de la subiectul dat vor fi descalificati.

Data limita 30 decembrie

Dupa aceasta data voi deschide timp de 1 saptamana un sondaj, prin care toti vor putea vota povestea care lea placut cel mai mult ( pt ca vreau sa particip si eu ) si toate povestile puse dupa vor fi sterse.

Si participantii au dreptul la vot insa nu au voie sa se autoveteze. Sper sa fiti cinstiti si sa nu trisati.....
Spor la scris si astept povesti!!

Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Mar 01 Dec 2009, 12:09, editata de 2 ori
Irukandji
Irukandji
Administrator

https://animesign.forumgratuit.ro

Sus In jos

Concursul lunilor noiembrie-decembrie Empty Re: Concursul lunilor noiembrie-decembrie

Mesaj Scris de Kidu Dum 08 Noi 2009, 02:54

Deci am venit si eu cu o poveste sper ca o sa va placa stiu ca este cam stupida dar asta este :pale: ,am multe greseli de tastare...dar acum am terminat-o si mia luat cam o ora :cheers: soo..
Aripi frante

A mai trecut o zi a mai trecut o saptamana,a mai trecut un an decand nu ne-am mai vazut
as vrea sa fie totul ca la inceput.Sa fim prietenii din nou..la fel cum eram acum mult timp.
Oare cat a trecut decand nu am mai vorbin,poate un an poate doi poate mai multi...
chiar nu stiu..imi amintesc si acum aceea discutie
"-Stii ce m-am saturat,ne certam de atata timp!
-Si ce daca nu da cu picioru la o prietenie de atata timp...paisprezece anii au trecut pe langa
tine..asa cum a trecut o zii,un minut,o secunda nu?
-Nu este vorba de asta dar decand te vezi cu baiatul acela nu ne mai intelegem deloc.Stii
ca el este un golan...trezestete la realitate ai douazeci de ani si ai mintea unui copil de
doi
-Nu este adevarat..stii daca tu ai dat cu piciorul la aceastea prietenie..asta este fie cum
vrei tu la revedere!
-Bine la revedere!..pacat ca amandoi am distrus o prietenie care dateaza de atata timp!
-Asta este...trebuie sa privim in viitor nu in trecut"
Si a plecat..si m-a lasat..ce rau imi pare ca l-am lasat sa plece,as fii vrut sa fie si acum
langa mine sa imi spuna ca am gresit in ceea ce am facut,nu stiu ce se v-a intamplat cu mine..
dupa ce a plecat el m-am simtit atat de trista,singura....Asta e acum ce am facut am ajuns
o dependenta de droguri,alcool,cu doi copii..un sot care ma bate ce sa mai tot pachetul..
ma intreb ce face..el..Bogdan ce sa intamplat cu el,probabil la cum il stiu sigur acum are
o sotie..copii,un servicii bun si tot ce ii trebuie..mereu s-a descurcat nu ca mine...
ce am ajuns..un nimic..as fii vrut sa nu ii spun acele cuvinte..totul s-a intamplat numai
si numai din vina mea ..atunci o indragostita peste masura..o fata care deabea incepuse sa
cunosca iubirea..da si dupa un an la ce sa ajuns..prima bataie..prima doza de drogurii si tot asa,
pacat de copii mei maine vin politisti sa mi ia asta este o sa trec si peste asta ..cred

In mintea lui Bogdan

Oare ce s-a intamplat cu Andreea sper ca si ea sa realizat precum mine..doi copii,o firma
de avocatura,o sotie minunata..sper ca si ea regreta ceea ce ne-am spus atunci,cuvinte
spuse la nervi..cuvinte care au durut atat de mult..si inca mai dor....Mi-asi fii dorit
sa fiu alaturi de ea s-a vad ce mai face,ce s-a mai intamplat cu ea imi este atat de dor
de ea..prietena mea cea mai buna si totdeauna prima dragoste..pacat ca ea nu a aflat si nici
nu o sa afle niciodata au trecut sapte anii decand nu am mai vazut-o.. .Stau linistit e bine sa aprind televizoru

La Tv
-Se pare ca in camera 12 a motelului "The forest"s-a gaSIT o femeie moarta din cauza
supradoze de droguri..numele ei este Bordeianu Andreea..saraca femeie..

La Bogdan
Cum Andreea?Nu se poate asa ce-va nu s-a intamplat asa ce-va trebuie sa ma duc acolo

Dupa cate-va minute Bogdan ajunge la motel si o vede pe Andreea pe targa..moarta..
se apropie de ea si ii spune
-Imi pare rau..ca nu ti-am putut fii alaturi..te iubesc..Bogdan o saruta pe obraz si ii spune
..Vom fii mereu impreuna chiar si in Iad..iar in acel moment Bogdan scoate pistolul
si se impusca direct in inima...a murit pe loc..cu zambetul pe buze soptind numele fetei si ca,
ii pare rau ca nu ia putut fii alaturii..

Aceasta este povestea a doii tinerii prietenii de o viata sper ca v-a placut ..stiu ca am
multe greseli de tastare dar asta este.. nu va place asta este prima mea poveste..bine inafara de compunerile pe care ne pune profa de romana sa le facem
Kidu
Kidu

Sus In jos

Concursul lunilor noiembrie-decembrie Empty Re: Concursul lunilor noiembrie-decembrie

Mesaj Scris de Irukandji Dum 03 Ian 2010, 15:10

Avand in vedere ca avem o singura participanta, aceasta va fi castigatoarea concursului acestei luni!
Irukandji
Irukandji
Administrator

https://animesign.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum