Moderatorul lunii decembrie
2 participanți
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1
Moderatorul lunii decembrie
Cine credeti voi ca este cel mai potrivit pentru acest titlu in acesta luna? Motivati.
ATENTIE!!! Moderatorii nu au dreptul la vot!!!
Astept voturi pana nu se incheie luna si nu va zgarciti la 3 randuri.
Atentie! eu nu intru in categoria de moderatori. Eu sunt admina . Cei trei moderatori sunt:
1. Immortal.love
2. neko-chan
3. Alucard
Puteti vota doar unul si va rog votati-i dupa realizarile si munca lor pe forum nu doar daca va sunt prieteni. Acele voturi vor fi sterse. Eu nu aleg cel mai bun moderator doar pentru ca are multi prieteni ci pentru ce realizeaza pe acest site!!!
Moderatorul castigator primeste 50 de yeni .
ATENTIE!!! Moderatorii nu au dreptul la vot!!!
Astept voturi pana nu se incheie luna si nu va zgarciti la 3 randuri.
Atentie! eu nu intru in categoria de moderatori. Eu sunt admina . Cei trei moderatori sunt:
1. Immortal.love
2. neko-chan
3. Alucard
Puteti vota doar unul si va rog votati-i dupa realizarile si munca lor pe forum nu doar daca va sunt prieteni. Acele voturi vor fi sterse. Eu nu aleg cel mai bun moderator doar pentru ca are multi prieteni ci pentru ce realizeaza pe acest site!!!
Moderatorul castigator primeste 50 de yeni .
Ultima editare efectuata de catre Irukandji in Lun 14 Dec 2009, 12:31, editata de 3 ori
Re: Moderatorul lunii decembrie
la fel cum am votat si la moderatorul lunii noiembrie as o sa votez si aici!
sincer nu o cunosc foatre bine! dar imi plac topicurile ei...si nu are nici un warn! e cam cea mai prezenta pe aici si a vazut ca munceste la forumul acesta! poate ca nu lka fel de mult ca Irukandji...dar ce sa zic Yrukandji e adm!
asa ca o sa o voteaz pe:***Bloody*Lollipop***!
sincer nu o cunosc foatre bine! dar imi plac topicurile ei...si nu are nici un warn! e cam cea mai prezenta pe aici si a vazut ca munceste la forumul acesta! poate ca nu lka fel de mult ca Irukandji...dar ce sa zic Yrukandji e adm!
asa ca o sa o voteaz pe:***Bloody*Lollipop***!
Re: Moderatorul lunii decembrie
Luna asta il votez pa Alucard. A venit cu o idee foarte buna si originala sa infrumusetam forumul ( o sa aflati mai incolo ca inca nu am pus-o in aplicare ) si deja a luat-o pe Immortal.love la posturi. E drept ca spre deosebire de ea, a facut si putin spam la inceput dar totul se rezolva. Deci luna asta Alucard are votul meu :-".
Avand in vedere ca luna asta s-au efectuat nishte modificari in randul moderatorilor, nu se mai pot lua voturile in considerare, deci concursul nu se ia in considerare.
Avand in vedere ca luna asta s-au efectuat nishte modificari in randul moderatorilor, nu se mai pot lua voturile in considerare, deci concursul nu se ia in considerare.
Subiecte similare
» Moderatorul lunii Ianuarie
» Moderatorul lunii noiembrie
» castigatorul concursului lunii Noiembrie-Decembrie
» Concursul lunilor noiembrie-decembrie
» Concursul lunii mai
» Moderatorul lunii noiembrie
» castigatorul concursului lunii Noiembrie-Decembrie
» Concursul lunilor noiembrie-decembrie
» Concursul lunii mai
Anime Sign :: Altele :: Concursuri :: Moderatorul lunii
Pagina 1 din 1