Desene care au fost difuzate mai demult
+3
Jellyka
Abigail.
Insane Tenshi
7 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Desene care au fost difuzate mai demult
Pai sincera sa fiu mie tare dor de desenul meu preferat de akum 4-5 ani Ozyy and Drix . A fost un desen in care Ozyy era un anticorp iar Drix o ampicilina ce locuiau in Orasu Nervos si aveau rolul de a proteja sistemul imunitar de virusi si boli .Aratau practic ca o animatie a sistemului uman .Eu pana atunci habar naveam de biologie , dar totodata multumita acestor baietsi eu am invatsat biologie si am retinut mai multe despre corp.
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Desene care au fost difuzate mai demult
Păi, mie-mi plăcea "Ce-i cu Andy?". Şi sincer îmi pare rău că nu se mai difuzează, nu ştiu de ce mă amuza aşa tare. Mama zicea că alea-s desene de copii proşti. :]].
Dar ea nu ştie că "i'm speşăl". :]]. Adică,sper să mai difuzeze cândva 8->
Dar ea nu ştie că "i'm speşăl". :]]. Adică,sper să mai difuzeze cândva 8->
Abigail.- Mesaje : 63
Well,la mine sunt toate la gramada,foarte multe desene care-mi lipsesc..."Duck Dodgers",in primul rand,iubeam acel desen...Si acum imi plang de mila ascultand opening-ul .Whatever,il adoram...Iarasi "Courage" imi lipseste...Poate ca erau niste desene stupide dar mult mai bune decat Robotboy,Johnny Test etc."Billy & Mandy" care,da,sunt cam pe la 10 seara dar eu de la 10 nu mai prind CN pentru ca itnra TCM.Anyway,de mult n-au mai fost date nici "Misterele din Providence" pe care le urmaresc de cand eram mica...Si vorbind de desenele de pe Jetix...Mi-e dor de "Jack Piratul cel Teribil"...Oi avea eu episoadele aici da' chiar mi-e dor sa le vad pe toate la TV.Hmm...Iarasi "Povestiri din Cripta" care erau pe Minimax pe vremea cand aveam eu vreo 5 ani .Si pe bune ca alea desene nu le-am mai vazut de o groaza de timp.Cam de vreo 9 ani (9+5=14,stiu sa numar,nu-i asa?).Si acum as urmari si "Spioanele" desi sunt sigura ca mai sunt sia cum pe Disney Channel doar ca pe la 3 noaptea =______=.Ori "Walter Melon",unul care ii inlocuia pe toti...Sau detectiv,ce era ca,sincer,chiar nu-mi amintesc...Anyway,cam astea vin de la mine :].Si suntd esene care chiar nu s-au mai dat de mult...
Sunt multe desene foarte faine care acum nu se mai sifuzeaza:
-Copii de la 402
-Ce-i cu Andy?
-Spioanele
-Povestiri din cripa....dar mi se pare ca acum sunt pe KidsCO..
Si multe altele,Mickey Mose nu mai este ca pe vremuri-ca cel facut de Walt Disney...acum sunt niste imitatii tampite di Disney Channel
-Copii de la 402
-Ce-i cu Andy?
-Spioanele
-Povestiri din cripa....dar mi se pare ca acum sunt pe KidsCO..
Si multe altele,Mickey Mose nu mai este ca pe vremuri-ca cel facut de Walt Disney...acum sunt niste imitatii tampite di Disney Channel
Erau Copii de la 402, a mai mentionat Ralu-chan.
Familia Tofu - ce mai imi placea desenul, pentru modul cum parintii Lolei si a lui Cici erau ecologisti si pacifisti.
Piratul Jack cel teribil , noroc ca mai sunt pe youtube acolo sa le admir, ca acum au umplut canalele cu fel de fel de desene esuate si tampenii.
Viata cu Louie- Ce mai imi placea familia lui Louie Anderson, mai ales taica-sau. Era culmea culmilor cu el :]]].
Familia Tofu - ce mai imi placea desenul, pentru modul cum parintii Lolei si a lui Cici erau ecologisti si pacifisti.
Piratul Jack cel teribil , noroc ca mai sunt pe youtube acolo sa le admir, ca acum au umplut canalele cu fel de fel de desene esuate si tampenii.
Viata cu Louie- Ce mai imi placea familia lui Louie Anderson, mai ales taica-sau. Era culmea culmilor cu el :]]].
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Si mai era un desen vechi, stiu ca ma uitam la el cand eram mica pe la vreo 3-4 ani si nu pot a spun ca mi-a placut dar erau dragute personajele si grafica bunicica .
Se numea "Albinuta Maia" sau ceva de genul asta. Avea un prieten tot albina care era mai bleg si faceau toate prostiile impreuna la mintea de copil normal ca mi se pareau comice.
Mereu le urmaream dar nu imi placeau XD
Se numea "Albinuta Maia" sau ceva de genul asta. Avea un prieten tot albina care era mai bleg si faceau toate prostiile impreuna la mintea de copil normal ca mi se pareau comice.
Mereu le urmaream dar nu imi placeau XD
Pe langa toate cele mentionate mai sus ,I realy miss Looney tunes -ii mai dau astia din cand in cand dar prea putin.Oh si Animaniacs cu Pinky and the Brain si gasca de 3 nebuni. Ah si chiar mi-ar placea sa revad "Ce-i cu Andy?! " weei,had fun watching it. La fel si cu Familia Adams o-o
Dupa parerea mea, majoritatea desenelor vechi erau foarte copilaroase si chiar stupide. Multe din cele care au fost enumerate aici ma "deranjau" ca sa zic asa, da eu care nu ma uitam niciodata la televizor., probabil de asta. Ma mai uitam la Famila Adams ca era cat de cat pe placul meu in rest de la 8 ani mi - am dat seama ca nu mai are rost sa ma uit la televizor. Nu prea le duc doru' , si chiar daca le-as duce dorul tot nu m - ar deranja pentru ca m - as putea uita le ele pe internet. Deci nu ar avea rost sa umplu postu' asta cu sau alte deastea.
For 4 Only- Mesaje : 218
Erau niste desene vechi rau: Hunchipunchi, Ferma monstrilor si inca unul cu un dragon Baluba...
Erau tare dragute desenele alea ca sa nu mai zic ca nu erau nici violente.
Primul mi se parea chiar comic cum proprietarii unei case vrajitori fac vraji asupra orasului, iar animalele lor [ pisica si corbul] incearca sa dezlege vrajile XDD... Foarte haioase.
Acum imi vine sa arunc tvul pe geam... O.O Si pe Dysney baga numai porcarii de filme si reluare de 50 de ori..
Erau tare dragute desenele alea ca sa nu mai zic ca nu erau nici violente.
Primul mi se parea chiar comic cum proprietarii unei case vrajitori fac vraji asupra orasului, iar animalele lor [ pisica si corbul] incearca sa dezlege vrajile XDD... Foarte haioase.
Acum imi vine sa arunc tvul pe geam... O.O Si pe Dysney baga numai porcarii de filme si reluare de 50 de ori..
Dya :]- Mesaje : 199
Subiecte similare
» Care a fost prima carte citita?
» Animalul care te caracterizeaza:D.
» D.A care nu va prea plac...
» Floarea care va reprezinta
» Animalul care sa te omoare!
» Animalul care te caracterizeaza:D.
» D.A care nu va prea plac...
» Floarea care va reprezinta
» Animalul care sa te omoare!
Anime Sign :: Altele :: Cafenea