Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!
Anime Sign
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Personajul preferat

4 participanți

In jos

Personajul preferat Empty Re: Personajul preferat

Mesaj Scris de Love Mar 05 Ian 2010, 20:41

Dintre fete (recunosc) sunt fana a Laylei Hamilton, inca de cand am vizionat prima data anime-ul (acum 3 sau 4 ani).

Personajul preferat 9r0kqu
Am tendinta de a admira personajele cu care nu ma identific (pe plan moral), mai ales in cazul in care aceastea sunt hotarate, puternice, usor egoiste si misterioase.Apoi, ar mai fi, bineinteles, si aspectul fizic : blonda, inalta, par lung, ochi mari si albastri.Un fel de steriotip, nu ?

Personajul preferat 29ymu8
Dintre baieti ... il aleg pe Yuri.Stiu ca la inceput nu joaca un rol prea important si pe scena pare eclipsat de Layla (cu toate ca ei, fiind parteneri, lucreaza incredibil impreuna).Este un acrobat foarte bun si de asemenea ... un adevarat artist (in cazul acesta un pictor talentat).In plus, are si momentele acelea de nebunie si impulsivitate (in momentul in care isi doreste sa inchida Kaleido Stage-ul si mai ales atunci cand ii smulge masca Laylei).
Love
Love
Moderator Global

http://marquise-des-anges.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de SilverKat Sam 27 Mar 2010, 11:22

Sora - este o un personaj incredibil( nu as putea sa spun ca este o persoana) loiala pretenilor ei, crede si lupta pentru visele ei si nu renunta niciodata.
Leon - atitudinea lui de la inceput m-a cam scos din sarite, dar pe urma am vazut ca este foarte diferit. S-a tinut de promisiunea facuta surorii lui si a indeplinit-o, asta chiar m-a facut sa plang T_T.
SilverKat
SilverKat

Sus In jos

Mesaj Scris de Arisa_chan Joi 16 Iun 2011, 12:40

Nu pot alege intre Sora si Layla..inainte imi placea cel mai mult de Sora dar acum nu mai sunt asa de sigura,adica Sora este desigur cea mai talentata si mereu ii face pe oameni sa zambeasca si sa spuna tot ce au pe suflet lucru pe care il apreciez foarte mult dar pe de alta parte si Layla are calitatile ei,imi place mai ales parul ei lung si drept si de asemenea are si ea talent la acrobatii ca Sora de altfel..
Arisa_chan
Arisa_chan

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum