Este posibil sa facem o revista manga de succes ?
2 participanți
Anime Sign :: Altele :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Este posibil sa facem o revista manga de succes ?
Credeti ca se poate face o revista manga care sa aiba succes in Romania si sa se vanda bine pe piata ???
Adica acum cativa ani in urma , defapt ani bunisori , mai exact prin 1996-1999 cand eram eu la gradinitsa era manga-ul si revistele de colorat Sailor Moon . Akum sau dus de pe piatsa . Au mai aparut pe aici pe acolo revista Witch si ma gandeam sa scriu un topic...Oare ai nostri pot scoate o revista utila si interesanta...Eu zic ca totul e posibil , doar ca lenea e cucoana mare...
Adica acum cativa ani in urma , defapt ani bunisori , mai exact prin 1996-1999 cand eram eu la gradinitsa era manga-ul si revistele de colorat Sailor Moon . Akum sau dus de pe piatsa . Au mai aparut pe aici pe acolo revista Witch si ma gandeam sa scriu un topic...Oare ai nostri pot scoate o revista utila si interesanta...Eu zic ca totul e posibil , doar ca lenea e cucoana mare...
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Re: Este posibil sa facem o revista manga de succes ?
Da sunt prima..
Tin minte revistele altea,defapt erau chiar foarte multe si reviste de colorat cu Sailoor Moon. Am apucat multe la gradinita.Un curent trecator care na rezistat decat pana in anul 2000.Da si romanii ar putea face ceva calumea cum ar fi o revista mijtoaca ,dar na! E Romania campioana la chestii rele decat la ceva bun si educativ -_-".
Tin minte revistele altea,defapt erau chiar foarte multe si reviste de colorat cu Sailoor Moon. Am apucat multe la gradinita.Un curent trecator care na rezistat decat pana in anul 2000.Da si romanii ar putea face ceva calumea cum ar fi o revista mijtoaca ,dar na! E Romania campioana la chestii rele decat la ceva bun si educativ -_-".
Dya :]- Mesaje : 199
Subiecte similare
» Spiral - Vreun posibil cuplu...
» Ce este mitologia?
» Ce este aceasta categorie?
» Calculatorul ce este pentru tine?
» Care este cea mai mare temere a ta?
» Ce este mitologia?
» Ce este aceasta categorie?
» Calculatorul ce este pentru tine?
» Care este cea mai mare temere a ta?
Anime Sign :: Altele :: Cafenea