Semnaturile lui Denissu-chan XD
+10
Soleil.
TeeChan
Jellyka
Kidu
Irukandji
Soru 2009
Dya :]
Daelithal.
Simona (:
Insane Tenshi
14 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan GFX
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Semnaturile lui Denissu-chan XD
Hey,Denissu...Stii de ce sunt aci,nu? .In rpimul rand(ca sa n-o iau direct) vreau sa-ti spun ca evoluezi pe zi ce trece si ca o sa ajungi chiar mai buna ca mine.Asa, acum sig-urile cu Avi.Mwahaha,nu ma las pana nu-i obsedez pe toti.Deja si-a pus cineva ochii de pisica pe el...Da' si eu stiu sa zgarii.Whatever...Pirmul sig il adoor...Dupa cum ti-am spus,parca e scos dintr-un film iar textul scris in hindi...Sper ca nu stie nimeni ce inseamna .Al doilea sig...Cand ma uit la ochii lui de copil prostut...Hmmm,mi se topeste inima XD.Da, stii ca n-am ce comenta cand e vorba de Avi :-".Asa ca ii las pe ceilalti.Sincer,eu cred ca ti-au iesit destul de bine XD.Gambate,continua si astept alte lucrari.
Asa am venit eu pe aici sa comentez:
Primul:prea lai miscosart pe Avi(eto am citit si eu ce ati spus pe aici),textul nu prea se vede puteai sa il faci alb,nu e pozitionat bine,fontul nu este potrivit.Trandafirul de langa el puteai sa il dai putin mai jos.
Al doilea:Simplu,iar textul exact ce am spus mai sus.
Evoluezi foarte repede ,cum a spus si Rani o sa devi mai priceputa ca mine ,dar urmeaza tutoriale de pe net(eu nu am folosit niciodata,doar la cliping mask).
Astept si alte lucrari.
Primul:prea lai miscosart pe Avi(eto am citit si eu ce ati spus pe aici),textul nu prea se vede puteai sa il faci alb,nu e pozitionat bine,fontul nu este potrivit.Trandafirul de langa el puteai sa il dai putin mai jos.
Al doilea:Simplu,iar textul exact ce am spus mai sus.
Evoluezi foarte repede ,cum a spus si Rani o sa devi mai priceputa ca mine ,dar urmeaza tutoriale de pe net(eu nu am folosit niciodata,doar la cliping mask).
Astept si alte lucrari.
Kidu- Mesaje : 311
Deci, sa vedem, vin si eu la criticat si contrazis.
Primul sig... hmm. Se vad progrese dar dupa parerea mea trandafirii aia nu prea au ce cauta acolo. I-as fi inlocuit cu altceva, care sa se potriveasca mai bine cu restul fundalului. Apoi, renderul este ingustat si arata deranjant. Incearca sa micsorezi poza tinand apasat pe shift. De scris s-a zis si sunt perfect de acord. Mergea mai jos si mai aproape de personaj.
Al doilea sig: Tin sa anunt ca mie aia numa moaca de catel nu mi se pare -.-' . Nu stiu daca stiti cu adevarat cum arata una, dar eu o fac zilnic. In fine, nu imi place deloc moaca lui, e talamba, dar sa trecem peste.
Luminitele alea nu imi plac... Puteai folosi alte brushuri, sigur iesea mai bine. Apoi mai e si banda aia de lumina din spatele lui, care ma cam enerveaza. Scrisul mergea si alb... evident pozitionat mai aproape de personaj si cu alt font. In fine, cam asta ar fi. Astept si alte lucrari. Spor si Ja Ne!
Primul sig... hmm. Se vad progrese dar dupa parerea mea trandafirii aia nu prea au ce cauta acolo. I-as fi inlocuit cu altceva, care sa se potriveasca mai bine cu restul fundalului. Apoi, renderul este ingustat si arata deranjant. Incearca sa micsorezi poza tinand apasat pe shift. De scris s-a zis si sunt perfect de acord. Mergea mai jos si mai aproape de personaj.
Al doilea sig: Tin sa anunt ca mie aia numa moaca de catel nu mi se pare -.-' . Nu stiu daca stiti cu adevarat cum arata una, dar eu o fac zilnic. In fine, nu imi place deloc moaca lui, e talamba, dar sa trecem peste.
Luminitele alea nu imi plac... Puteai folosi alte brushuri, sigur iesea mai bine. Apoi mai e si banda aia de lumina din spatele lui, care ma cam enerveaza. Scrisul mergea si alb... evident pozitionat mai aproape de personaj si cu alt font. In fine, cam asta ar fi. Astept si alte lucrari. Spor si Ja Ne!
Si sankyu de commuri.
Abracadabra am revenit cu noi lucrari. Multumesc de sfaturi si critici, dar sper sa ma imbunatatesc si sa va starnesc interesul spre apreciere, adica sami spuneti ca in sfarsit am ajuns si eu la rangul mai de avansat. Dar pana acolo mai am cale de batut.
Asta e mai banala, facuta asa la repezeala, pana sa ma loveasca trenul inspiratiei.
Okz in sfarsit ma lovit o idee si mam chinuit la urmatoarea semnatura ceva mai mult si mam gandit si la text. Miam zis sa incerc si ceva in romana.
Astept idei. ( pareri, sfaturi, critici lala)
Abracadabra am revenit cu noi lucrari. Multumesc de sfaturi si critici, dar sper sa ma imbunatatesc si sa va starnesc interesul spre apreciere, adica sami spuneti ca in sfarsit am ajuns si eu la rangul mai de avansat. Dar pana acolo mai am cale de batut.
Asta e mai banala, facuta asa la repezeala, pana sa ma loveasca trenul inspiratiei.
Okz in sfarsit ma lovit o idee si mam chinuit la urmatoarea semnatura ceva mai mult si mam gandit si la text. Miam zis sa incerc si ceva in romana.
Astept idei. ( pareri, sfaturi, critici lala)
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Trec si eu pe aici. ^_^
Hmm, sa stii ca ai avansat destul de mult, insa mai ai multe de invatat. Da oricum eu recoman fiecariu Photoshop-ul, dar e la alegerea voastra. Acum voi comenta pe rand lucrarile. . .
Prima lucrare: Nu stiu, parca prea multe brushuri>_<. Trebuie sa faci o balanta sa nu fie nici prea multe dar nici prea putine, potrivite. Asa acum al culori, se potrivesc nu pot zice nu. La text ma bucur ca insfarsit numai pui chiar orice culoare.
A doua lucrare: Aici e foarte simplu o.o, decat un effect luminos de culoare mov, ceea ce nu se prinde cu celelalte componente ale lucrarii. O imagine cu o luna, hinata un effect mov, text si gata. De text nu comentez.
Cam atat, dupa ce o sa mai vad imbunatatiri te voi invata faza cu effectele. :]
Succes in continuare. *hugs*
Hmm, sa stii ca ai avansat destul de mult, insa mai ai multe de invatat. Da oricum eu recoman fiecariu Photoshop-ul, dar e la alegerea voastra. Acum voi comenta pe rand lucrarile. . .
Prima lucrare: Nu stiu, parca prea multe brushuri>_<. Trebuie sa faci o balanta sa nu fie nici prea multe dar nici prea putine, potrivite. Asa acum al culori, se potrivesc nu pot zice nu. La text ma bucur ca insfarsit numai pui chiar orice culoare.
A doua lucrare: Aici e foarte simplu o.o, decat un effect luminos de culoare mov, ceea ce nu se prinde cu celelalte componente ale lucrarii. O imagine cu o luna, hinata un effect mov, text si gata. De text nu comentez.
Cam atat, dupa ce o sa mai vad imbunatatiri te voi invata faza cu effectele. :]
Succes in continuare. *hugs*
Simona (:- Mesaje : 265
Bun se pare ca a face semnaturi a devenit un hobby si o obsesie. Probabil dorinta de a avansa e de vina. :"> ^_^
Oricum multumesc de commuri si voi tine ca si pana acum cont de ele, dar progres pe parcurs. Oricum daca o tin tot asa poate reusesc ceva.
Gata cu vorbitul am adus 2 semnaturi noi si in moment de idee din nou.
Mda la asta nui mai puteam baga efecte decat cateva ca mi se pare si asa destul de incarcata.
Si acum una cu culori ceva mai inchise sa vedem ce parere aveti.
Astept idei, pareri si critici. Sper sa va placa.
Oricum multumesc de commuri si voi tine ca si pana acum cont de ele, dar progres pe parcurs. Oricum daca o tin tot asa poate reusesc ceva.
Gata cu vorbitul am adus 2 semnaturi noi si in moment de idee din nou.
Mda la asta nui mai puteam baga efecte decat cateva ca mi se pare si asa destul de incarcata.
Si acum una cu culori ceva mai inchise sa vedem ce parere aveti.
Astept idei, pareri si critici. Sper sa va placa.
Uhm se pare că aterizez şi eu p'aci xD
Ei bine primul sig este destul de reuşit da' renderul uff nu se potriveşte deloc,efecte puteai adăuga şi altele,şi puteai face în aşa fel încât renderul să se potriveascu cu back-ul şi apropo..îl puteai face mai mic xD în schimb back-ul şi scrisul îmi plac,iar cel de al doilea sig,hmm se potrivesc imaginile însă nu înţeleg ce caută acel trandafir în colţ :| şi stele sau sclipici când în imagine se vede că..uhm cam plouă? XD nu dă bine.Anyway se vede că evoluezi din ce în ce mai mult
Cam atât de la mine şi gmabate în continuare! Aştept noi creaţii xD
Ei bine primul sig este destul de reuşit da' renderul uff nu se potriveşte deloc,efecte puteai adăuga şi altele,şi puteai face în aşa fel încât renderul să se potriveascu cu back-ul şi apropo..îl puteai face mai mic xD în schimb back-ul şi scrisul îmi plac,iar cel de al doilea sig,hmm se potrivesc imaginile însă nu înţeleg ce caută acel trandafir în colţ :| şi stele sau sclipici când în imagine se vede că..uhm cam plouă? XD nu dă bine.Anyway se vede că evoluezi din ce în ce mai mult
Cam atât de la mine şi gmabate în continuare! Aştept noi creaţii xD
TeeChan- Mesaje : 444
Bun am venit cu noi lucrari. De astea nu prea sunt mandra ca leam facut asa fortat. Tee-chan mersi ca ai trecut si pe la je si tiai spus parerea. :}
Acum sa vedem ce avem aici.
Mda mam plictisit de unele lucruri as ca am incercat cu Julieta si Romeo XD.
Asta nu prea imi place mai deloc, dar fie ceo fi. --_--"
Las la decizia voastra.
Acum sa vedem ce avem aici.
Mda mam plictisit de unele lucruri as ca am incercat cu Julieta si Romeo XD.
Asta nu prea imi place mai deloc, dar fie ceo fi. --_--"
Las la decizia voastra.
Bun bun, am timp sa comentez..
Pai prima are sa stii fundalul bine pus cu personajele...Bravo Imi plac si efectele si textul cum sa mai spus nu lai pus in alte culori...
A doua merge, dar personajul nu e plasat cum trebuie...^^Mai bine il plasai la dreapta sau mai la stanga...Efectul ala de jos trebuia pus mai putin in evidenta.., Atata ca am spus destul... Pup varamea >:D<
Pai prima are sa stii fundalul bine pus cu personajele...Bravo Imi plac si efectele si textul cum sa mai spus nu lai pus in alte culori...
A doua merge, dar personajul nu e plasat cum trebuie...^^Mai bine il plasai la dreapta sau mai la stanga...Efectul ala de jos trebuia pus mai putin in evidenta.., Atata ca am spus destul... Pup varamea >:D<
Dya :]- Mesaje : 199
Okz am zapacit publicul, dar mam gandit sami schimb putin stilul si sa fac ceva mai sters la culoare si mai trist. Am vazut ca se ca ''poarta'' semnaturile cu culori inchise sau sterse, asa ca miam incercat si eu norocul.
Asta e favorita mea, miam dat silinta la ea, sper sa fie ceva de ea.
Cam asta ar fi. Sper sa va placa mai mult putin noul meu stil . Eu zic ca e mai binisor ca celalalt. Astept pareri/critici/sfaturi
Asta e favorita mea, miam dat silinta la ea, sper sa fie ceva de ea.
Cam asta ar fi. Sper sa va placa mai mult putin noul meu stil . Eu zic ca e mai binisor ca celalalt. Astept pareri/critici/sfaturi
Hi there :]
Pai am si eu vreo doua vorbe de zis, daca nu te deranjeaza XD
Al doilea sig
E destul de bine realizat :3. Imi place ca incepi sa lucrezi cu bg-ul original :D. Puteai sa scoti putin in evidenta personajul [fata banuiesc]..sa fii facut restul alb negru or something En fin, arata bine si asta conteaza. Punctuletele acelea stralucitoare sunt chiar dragute [sa mor daca stiu ce sunt O_O brush-uri pe care ai pus outer glow? c4d? vreun efect? habar n-am, en fin sunt dragute si asta e important]. Ar fi aratat mai bine daca le mai aranjai putin pe imagine. Si pata aceea din coltul fustei, e brush sau e ceva ce nu ai putut sa scoti? En fin..
Borderul mi se pare putin cam prea mare...Ceva mai finut ar fi arata mai bine, iar textul este si el prea mare. Unu la mana este peste personaj si nu prea arata bine si doi prea sare in ochi. Ah si imi place ca nu ai scos asa in evidenta semnatura ta ^^
Primul Sig
Asta mi se pare mult mai bun Imi plac mult culorile folosite si efectele :D Cu toate acestea border-ul iarasi este cam mare si bineinteles textul:-? Parca vrei sa umpli tot sig-ul cu el...Era mai dragut ceva mai mic, poate cu putin blur pe vreo litera sa il scoti in evidenta sau ceva sa ii dea stralucire, dar nu asa mare..Cu toate acestea mi se pare unul din cele mai reusite de pana acum :D
Un sfat...Hmm, ai putea incerca ceva font-uri noi ^^
Astept si alte lucrari, in orice caz, ai evoluat mult fata de inceput XD
Zbye :3
[He, he, eu le-am luat invers XD]
Pai am si eu vreo doua vorbe de zis, daca nu te deranjeaza XD
Al doilea sig
E destul de bine realizat :3. Imi place ca incepi sa lucrezi cu bg-ul original :D. Puteai sa scoti putin in evidenta personajul [fata banuiesc]..sa fii facut restul alb negru or something En fin, arata bine si asta conteaza. Punctuletele acelea stralucitoare sunt chiar dragute [sa mor daca stiu ce sunt O_O brush-uri pe care ai pus outer glow? c4d? vreun efect? habar n-am, en fin sunt dragute si asta e important]. Ar fi aratat mai bine daca le mai aranjai putin pe imagine. Si pata aceea din coltul fustei, e brush sau e ceva ce nu ai putut sa scoti? En fin..
Borderul mi se pare putin cam prea mare...Ceva mai finut ar fi arata mai bine, iar textul este si el prea mare. Unu la mana este peste personaj si nu prea arata bine si doi prea sare in ochi. Ah si imi place ca nu ai scos asa in evidenta semnatura ta ^^
Primul Sig
Asta mi se pare mult mai bun Imi plac mult culorile folosite si efectele :D Cu toate acestea border-ul iarasi este cam mare si bineinteles textul:-? Parca vrei sa umpli tot sig-ul cu el...Era mai dragut ceva mai mic, poate cu putin blur pe vreo litera sa il scoti in evidenta sau ceva sa ii dea stralucire, dar nu asa mare..Cu toate acestea mi se pare unul din cele mai reusite de pana acum :D
Un sfat...Hmm, ai putea incerca ceva font-uri noi ^^
Astept si alte lucrari, in orice caz, ai evoluat mult fata de inceput XD
Zbye :3
[He, he, eu le-am luat invers XD]
Soleil.- Moderator
Sankyu dragut A' Svear ca ai trecut si pe la mine si tiai pus punctul de vedere. Apreciez ca in sfarsit va place si am avansat mai multe, deci sunt mai ceva putin ca o incepatoare. :}
Acum am venit cu o lucrare noua. Eh, nu stiu cat e de reusita avand in vedere ca inspiratia mea, huhu e dusa cu pluta. >_>"
Primul meu set cu avatar, nu ma astept sa fie deloc bun --_--".
Si acum semnatura, mda miam schimbat semnatul in Deny-chan, imi era dor de numele asta.
si inca una
Huhu, cam asta e. Astept critici/pareri, sfaturi tot ce se poate. ^_^
Acum am venit cu o lucrare noua. Eh, nu stiu cat e de reusita avand in vedere ca inspiratia mea, huhu e dusa cu pluta. >_>"
Primul meu set cu avatar, nu ma astept sa fie deloc bun --_--".
Si acum semnatura, mda miam schimbat semnatul in Deny-chan, imi era dor de numele asta.
si inca una
Huhu, cam asta e. Astept critici/pareri, sfaturi tot ce se poate. ^_^
Trec si eu pe aici <3.
Good, vad ca te descurci din ce in ce mai bine. Imi place cum ai lucrat <33. La prima semnatura poza, hm, trebuia sa mai lucrezi la ea e cam de proasta calitate xDD. Culorile folosite le adoor <33. Asa o mica problema, effectu acela -.-' a inceput sa devina plictisitor, l-ai folosit deja pe aproape toate lucrarile, contacteaza-ma pe mess ca sa te mai ajut eu cu unele effecte ;]. La a doua lucrare cam aceleasi chestii ca la prima, but chestia aia care pica pe tipa trebuie sa nu-l adaugi, nu se potriveste delooc. Iar cu textu nu comentez ca nu ma pricep o.o'.
Gambate si te astept si cu alte lucrari noi ^_^.
Good, vad ca te descurci din ce in ce mai bine. Imi place cum ai lucrat <33. La prima semnatura poza, hm, trebuia sa mai lucrezi la ea e cam de proasta calitate xDD. Culorile folosite le adoor <33. Asa o mica problema, effectu acela -.-' a inceput sa devina plictisitor, l-ai folosit deja pe aproape toate lucrarile, contacteaza-ma pe mess ca sa te mai ajut eu cu unele effecte ;]. La a doua lucrare cam aceleasi chestii ca la prima, but chestia aia care pica pe tipa trebuie sa nu-l adaugi, nu se potriveste delooc. Iar cu textu nu comentez ca nu ma pricep o.o'.
Gambate si te astept si cu alte lucrari noi ^_^.
Simona (:- Mesaje : 265
Bun multumesc Lylu ca ai rabdare si iti bati capul cu mine . Sankyu si de comm si mda stiu ca primul sign are calitatea proasta. Vina mea ^_^"
Acum am revenit cu noi semnaturi si sper sa fie mai deosebite pentru ca au alte chestii.
Asa asta cemi place la ea e personajul XD.
Si a doua care trebuia sa fie sus, dar am incurcat linkurile >_>
Cam atat! Pe data viitoare
Acum am revenit cu noi semnaturi si sper sa fie mai deosebite pentru ca au alte chestii.
Asa asta cemi place la ea e personajul XD.
Si a doua care trebuia sa fie sus, dar am incurcat linkurile >_>
Cam atat! Pe data viitoare
Wow O.O!!!
Astea ultimele sunt superbe, cea cu Olivia e foarte reusita... Ai potrivit de minune effectele cu brushurile...Bravo varamea!
A doua cu Boa iara imi place, dar scrisul mergea si rosu...
Oricum sunt muncite...
Daca te rog si eu ceva? Ma lasi sa folosesc semnatura cu Boa :o3? E preferata mea.? Hai te roggg!
Astea ultimele sunt superbe, cea cu Olivia e foarte reusita... Ai potrivit de minune effectele cu brushurile...Bravo varamea!
A doua cu Boa iara imi place, dar scrisul mergea si rosu...
Oricum sunt muncite...
Daca te rog si eu ceva? Ma lasi sa folosesc semnatura cu Boa :o3? E preferata mea.? Hai te roggg!
Dya :]- Mesaje : 199
Bun dupa o pauza lunga de idei si vizionari de tutoriale cum sa folosesc amaratul ala de photoshop am venit cu noi semnaturi. Psul meu e trial si de aia imi vine sal zbor pe geam >_> XD. Eh si ca sa nu raman naroada :} am invatat si ceva in ps, dar ajutorul meu ramane gimpul ca prea mult mam chinuit in el . T_T
Acum iata noile failuri. :-"
A doua e facuta putintel in ps, dar nu ma descurc
Astept sfaturi, critici alea alea.
Acum iata noile failuri. :-"
A doua e facuta putintel in ps, dar nu ma descurc
Astept sfaturi, critici alea alea.
Hehe uite că sunt şi eu în trecere :]
Ei bine prima semnătură imaginea este lăţită şi se vede prea mult acest lucru,iar brush-urile acelea parcă ar fi aruncate la nimereală,plus că nu se prea potrivesc cu restul semnăturii,iar cea de-a doua semnătură este umm..cam la fel ca prima,imaginea etse lăţită şi cam neclară O_o iar brush-urile tot aruncate la nimereală sunt << şi scrisul este prea mare,mă refer la cel cu "Rock!!!"
Cam atât spor la lucru în continuare! :]
Ei bine prima semnătură imaginea este lăţită şi se vede prea mult acest lucru,iar brush-urile acelea parcă ar fi aruncate la nimereală,plus că nu se prea potrivesc cu restul semnăturii,iar cea de-a doua semnătură este umm..cam la fel ca prima,imaginea etse lăţită şi cam neclară O_o iar brush-urile tot aruncate la nimereală sunt << şi scrisul este prea mare,mă refer la cel cu "Rock!!!"
Cam atât spor la lucru în continuare! :]
Mersi Tee-chan, am incercat sa fac ceva cu brushurile alea si mia iesit ceva total anapoda. >_>
Acum am reusit oarecum sa readuc ceea ce am vrut sa fac.
Eh sper ca astea sa nu mai fie facute la repezeala. XD
Asa,pai huh am incercat sa no fac prea incarcata. ^_^"
A doua. asta e ceva ce numi convine
Stiu ca sunt esecuri.
Astept opiniile voastre
Acum am reusit oarecum sa readuc ceea ce am vrut sa fac.
Eh sper ca astea sa nu mai fie facute la repezeala. XD
Asa,pai huh am incercat sa no fac prea incarcata. ^_^"
A doua. asta e ceva ce numi convine
Stiu ca sunt esecuri.
Astept opiniile voastre
Asa...Trec si eu pe-aci Denissu desi calculatoru' imi merge mai rau ca niciodata =_________=.Oh,well...Deci,incepi sa evoluezi mai mult,semnaturile iti ies din ce in ce mai bine si pser ca ai observat ca le sta mai bine cu bordere subtiri decat cu altele groase :-" . Il ador pe cel cu BoA...Pur si simplu nu am ce comenta la el iar cel cu Olivia e absolut splendid plus ca probabil ti-a luat ceva timp sa cauti imaginea XD.Mda,cand am zis si eu ca ma descurc in PS am mintit...Fara stiinta...Habar n-am...Ok...Primul sig din ultimul post e...Hmmm,cu imagini d'alea de care eu nu gasesc asa ca n-am ce comenta...La a doua iarasi borderul e cam gros,zic eu :-" . In sfarsit,te astept cu lucrari noi si critici de la ceilalti XD.Gmabae!
Okz sankyu de coment Rani :} Am venit cu noi chestiute, mai in moment de inspiratie lucrate.
Eh, XD nu stiu cat sunt de reusite, dar miam dat silinta la ele.
Sper sa placa la public si sa fie din ce in ce mai bune. ^_^
Si acum iatale.
Si nextul.
Astept critici, sfaturi, pareri tot ce se poate
Eh, XD nu stiu cat sunt de reusite, dar miam dat silinta la ele.
Sper sa placa la public si sa fie din ce in ce mai bune. ^_^
Si acum iatale.
Si nextul.
Astept critici, sfaturi, pareri tot ce se poate
Păi să încep cu ultima semnătură..
Hmm îmi îmi palce ideea ta..da' imaginea pare cam lăţită o.o şi faza cu foaia puteai să o faci..uhm fără stroke şi partea aceea albă,sau peste tot,plus că este prea groasă marginea altfel ar fi părut mai kawaii..ar fi părut ca un fel de render. Aşa şi prima semnătură,e kawaii te-ai jucat bine cu efectele şi brush-urile.
Well,ganbate! :]
Hmm îmi îmi palce ideea ta..da' imaginea pare cam lăţită o.o şi faza cu foaia puteai să o faci..uhm fără stroke şi partea aceea albă,sau peste tot,plus că este prea groasă marginea altfel ar fi părut mai kawaii..ar fi părut ca un fel de render. Aşa şi prima semnătură,e kawaii te-ai jucat bine cu efectele şi brush-urile.
Well,ganbate! :]
Multumesc Teechan ca ai trecut si pe la je :3 . Si intradevar am incercat sa fac chestia aia cu foaia putin mai deschisa si mai sus. T_T Totusi nu mia iesit asa cum am vrut eu.
Eh, acum am revenit cu niste chestii noi-noute si lucrate tot asa cu silinta. :}
Sper sa va placa XD. Si asa am lipsa de ocupatie.
Sper sa va placa :}, astept orice sugestie. XD
Eh, acum am revenit cu niste chestii noi-noute si lucrate tot asa cu silinta. :}
Sper sa va placa XD. Si asa am lipsa de ocupatie.
Sper sa va placa :}, astept orice sugestie. XD
uite ca trec si eu pe-aici
sa vedem...nu le am cu comentatu`da` incercarea moarte n`are, neh?
ultimul post
1. Nu prea imi plac fluturii aia...par prea simplii, dar in rest e ok, imi place ^^
2. Ce'ai surprins place la mine, parca mi-ar place si un border...sau are si nu'l vad eu ?
3. No comm...e superba, imi place testul, desi mergea un efec pe-acolo
Succes in continuare... ^_^
P.S.Daca vrei sa porti semnatura mea "Lonely" nu'i nicio problema ^^
Bye bye
sa vedem...nu le am cu comentatu`da` incercarea moarte n`are, neh?
ultimul post
1. Nu prea imi plac fluturii aia...par prea simplii, dar in rest e ok, imi place ^^
2. Ce'ai surprins place la mine, parca mi-ar place si un border...sau are si nu'l vad eu ?
3. No comm...e superba, imi place testul, desi mergea un efec pe-acolo
Succes in continuare... ^_^
P.S.Daca vrei sa porti semnatura mea "Lonely" nu'i nicio problema ^^
Bye bye
SilverKat- Mesaje : 62
Sankyu SliverKat ca ai trecut si pe la mine si astea sper sa fie cat de cat mai conventionale.
Acum chiar am incercat sa scap de plictiseala si am facut niste semnaturi la ...nici nu stiu cum so numesc XD.
Oricum astea cred ca sunt niste esecuri ca altceva nu le pot denumi. T_T"
Mey eu nu stiu daca pisica aia are ochii de o nuanta de turcoaz sau verde O_O, ca prea mam holbat sa vad ce e si nici ca am realizat cu succes. >_>
Si ultima o anime.
Nu mam mai semnat de lene --_--" si asa e cam nereusita. Eh cam atat.
Acum chiar am incercat sa scap de plictiseala si am facut niste semnaturi la ...nici nu stiu cum so numesc XD.
Oricum astea cred ca sunt niste esecuri ca altceva nu le pot denumi. T_T"
Mey eu nu stiu daca pisica aia are ochii de o nuanta de turcoaz sau verde O_O, ca prea mam holbat sa vad ce e si nici ca am realizat cu succes. >_>
Si ultima o anime.
Nu mam mai semnat de lene --_--" si asa e cam nereusita. Eh cam atat.
Se pare ca a batut vantul pe aici >_> . Oricum revin cu noi chestii sper eu mai bune decat cele de mai sus.
Am mai urmat tutoriale asa ca sper sa mai urc ceva mai sus.
Acum sa revenim.
Si ultima de pe ziua de azi :3.
Bye. Astept toate cele, [ pareri ,critici, sfaturi] :]
Am mai urmat tutoriale asa ca sper sa mai urc ceva mai sus.
Acum sa revenim.
Si ultima de pe ziua de azi :3.
Bye. Astept toate cele, [ pareri ,critici, sfaturi] :]
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» GFX-uri cu roxy-chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^
» Kyoro-chan
» La multi ani ~Ana-chan~
» Jackie Chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^