Semnaturile lui Denissu-chan XD
+10
Soleil.
TeeChan
Jellyka
Kidu
Irukandji
Soru 2009
Dya :]
Daelithal.
Simona (:
Insane Tenshi
14 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan GFX
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Semnaturile lui Denissu-chan XD
Ok,ok,...Vad si eu ca bate vantul XD...Asa ca ma incumet eu sa comentez :].Nu stiu de ce semnaturile iti ies asa in ceata si late...Poate imi poti spne tu XD.Anyway,primul sig...Nu-mi place de fata aia...Pur si simplu ma scoate din minti mutra ei .Arata ca o emo idioata cu ruj pus pe jumatate de buze...Asa ceva am vazut doar la Lady Gaga...In rest n-am ce spune,mie-mi place^^.A doua iar nu-mi covnine...Aia seamana cu Miley Cyrus (sper ca nu ee a) iar pisica aia(ori nu vad eu bine ori e adevarat XD) are un ochi verde si unu' albastru O.O.Si o intrebare...E semnatura cumva? :-".La a treia n-am ce spune ...Si la urmatoarele nu comentez pentru ca pe prima o ador iar cealalta mai putin ca prima insa imi place...Ct despre a treia...Cand am vazut-o am ramas fara cuvinte XD.SI vorbesc serios...Gambate,astept alte lucrari^^
Buna Deny ...Comentez ultimele tale lucrari...Ai progresat repede si frumos, ai devenit mai buna si imi plac tot mai mult semnaturile, desi e loc de mai bine intotdeauna...Perseverenta e cheia...^.^
Dintre cele trei cel mai mult imi place prima si a treia, prima ma facut sa traiesc momentul , ma rog mesajul si ai mai invatat cate ceva. La a treia ce sati spun, e superba, din punctul meu de vedere X]...Ai potrivit bine efectele, fundalul si personajele...Nu prea imi convine acea bara curbata cu visiniu, dar nu's experta in fine...Astept si altele sati vad evolutia...
Dintre cele trei cel mai mult imi place prima si a treia, prima ma facut sa traiesc momentul , ma rog mesajul si ai mai invatat cate ceva. La a treia ce sati spun, e superba, din punctul meu de vedere X]...Ai potrivit bine efectele, fundalul si personajele...Nu prea imi convine acea bara curbata cu visiniu, dar nu's experta in fine...Astept si altele sati vad evolutia...
Dya :]- Mesaje : 199
Multumesc Rani si Dya ca ati mai trecut pe la mine. Ma bucur ca va plac noile semnaturi ^_^.
Acum cum am obiceiul am venit cu altele si cu noi obsesii XD.
Se pare ca unele chestii sunt molipsitoare . In fine sper ca si aceste signuri sa va placa.
Oda imi place signul , ca e cu un baiat. Si ultima...
Cam atat! Astept toate ideile, stiti, :]]
Acum cum am obiceiul am venit cu altele si cu noi obsesii XD.
Se pare ca unele chestii sunt molipsitoare . In fine sper ca si aceste signuri sa va placa.
Oda imi place signul , ca e cu un baiat. Si ultima...
Cam atat! Astept toate ideile, stiti, :]]
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Eu nu prea ma pricep in domeniul asta dar, am o pretena carea ii place la nebunie sa faca "opere de arta". Este si ea incepatoare dar se descurca.
Deci prima, este foarte bine realizata dar, e cam prea incarcata. Parerea mea este ca ar fi trebuit s amai fie si un albastru inchis acolo, dar nu spre negru.
2, Pe asta o iubesc, imi place absolut tot si nu as schimba nimic, felicitari!
Deci prima, este foarte bine realizata dar, e cam prea incarcata. Parerea mea este ca ar fi trebuit s amai fie si un albastru inchis acolo, dar nu spre negru.
2, Pe asta o iubesc, imi place absolut tot si nu as schimba nimic, felicitari!
For 4 Only- Mesaje : 218
Asa deci luasem o pauza si chiar nu mai facusem nici un gfx. Mersi Uldora ca ai trecut si pe la moi .
Acum pun ultima mea ''creatie'', am mai urmat iarasi obositele tutoriale si sper iarasi sa cresc. XD
Mie lene sa mai pun una , dar pe moment ramane si asta. Bye.
Acum pun ultima mea ''creatie'', am mai urmat iarasi obositele tutoriale si sper iarasi sa cresc. XD
Mie lene sa mai pun una , dar pe moment ramane si asta. Bye.
Buna >:d< am revenit si eu pe aici dupa mult timp.Ai evoluat mult cred ca o sa ma iei daca mai studiezi cate-va tutoriale ( me nu foloseste niciunu deaia o dau in bara).
Imi place sigur dr cred ca mergea ce-va putin mai intunecat,lucrezi destul de bine cu efectele,dar scrisul e cam mare mergea ce-va mai mic parerea mea ,si mai jos.
Oricum iti astept noile lucrari.
Imi place sigur dr cred ca mergea ce-va putin mai intunecat,lucrezi destul de bine cu efectele,dar scrisul e cam mare mergea ce-va mai mic parerea mea ,si mai jos.
Oricum iti astept noile lucrari.
Kidu- Mesaje : 311
Bun mersi Madu ca ai trecut si pe aici si nu trebuie sa fac dublu posting . Asa am revenit cu niste chestiute iarasi noi si cu niste avatare.
Din lipsa de inspiratie am pus avatare si mia fost lene sa mai fac un sign.
Acum iata ultimele mele lucrari.
Bun la avatare stiu ca e dimensiunea prea mare, dar imi place sa le fac mai clare. :]]
Cam atat1 Voi mai pune cand mai am idei. Sper sa va placa
Din lipsa de inspiratie am pus avatare si mia fost lene sa mai fac un sign.
Acum iata ultimele mele lucrari.
Bun la avatare stiu ca e dimensiunea prea mare, dar imi place sa le fac mai clare. :]]
Cam atat1 Voi mai pune cand mai am idei. Sper sa va placa
Trec eu pe aici ;; ).
Deci, te descurci chiar bine. ^^
Semnatura: Chiar e draguta, effectele, unele, nu se potrivesc chiar foarte bine. Acua trec direct la text, in rest nu prea am ce sa comentez ;-??, trebuia asezat altfel, si mergea alt font.
Avatare: Hmm, intradevar sunt cam mari marimile o.o. Folosesc 150x150 daca nu poti folosii o marime mai mica. Poti lucra cum trebuie si pe marimi mai mci, dar trebuie rabdare, muulta XD. Pirmul e cam blurat, sau nu vad eu bine o.o. iar al doilea ti'a iesit dragut. xP
Cam atat.
Succes in continuare. ^___^
Deci, te descurci chiar bine. ^^
Semnatura: Chiar e draguta, effectele, unele, nu se potrivesc chiar foarte bine. Acua trec direct la text, in rest nu prea am ce sa comentez ;-??, trebuia asezat altfel, si mergea alt font.
Avatare: Hmm, intradevar sunt cam mari marimile o.o. Folosesc 150x150 daca nu poti folosii o marime mai mica. Poti lucra cum trebuie si pe marimi mai mci, dar trebuie rabdare, muulta XD. Pirmul e cam blurat, sau nu vad eu bine o.o. iar al doilea ti'a iesit dragut. xP
Cam atat.
Succes in continuare. ^___^
Simona (:- Mesaje : 265
Semnaturici noi ^_^. Multumesc Lylu ca mai lamurit in legatura cu dimensiunile, acum stiu si eu cum sa fac un avatar fara sal fac de marimea Las Vegasului XD.
Si in legatura ca semnatura, sincer nici eu nu prea stiam cei de ea, dar miam zis sa incerc ceva diferit.
La asta de sus am fost ajutata --_--", deci cam 70 % e munca mea, dar de!
A doua e munca mea >_>
Si ultima semnaturica.
Cam atat! :]] Sper sa fie reusite
Si in legatura ca semnatura, sincer nici eu nu prea stiam cei de ea, dar miam zis sa incerc ceva diferit.
La asta de sus am fost ajutata --_--", deci cam 70 % e munca mea, dar de!
A doua e munca mea >_>
Si ultima semnaturica.
Cam atat! :]] Sper sa fie reusite
Eu, eu, eu ,eu!
Nu ai pentru ce . ^^
Deci am sa coemntez pe rand : -??
I. -> Imaginea este cam latita o.o, sau mi se pare mie ; )). Effectele nu se potrivesc, daca nu stiu foloseai alte effecte si daca e si sa folosesti si un brush cu note muzica*zic euXD* cred ca mai avea putin legatura. Iar textul, font'ul este potrivit cum trebuie si culoarea de asemenea, insa incearca sa foloseste niste effecte pe text*umbra, effect glow, animatie, etc*. Nu ai bordeeer T_T. Sau nu am observat eu.
a II-a -> La fel, imaginea e usor latita. Si aici sa zicem ca acele chestii sunt acceptabile. Insa e prea plin o.o. Daca nu puneai atatea chestiute, iesea mult mai bine XD. Textu' galben?O.o Inteleg ca ai folosit cva effecte galbene , da in jurul textului nimic galben, deci nu trebuia aceea culoare ~.
a III-a -> Asta imi place cum a iesiiit ;x. Cam incarcata, da tot imi place ;x. Good job <3.
Sfaturi: Incearca sa te joci *prin Photoshop, ca de GIMP habar n-am* cu luminozitatea. Asa arata seci si fara pic de lumina. Joacate prin Match Color xP. Incearca sa nu pui multe effecte si fara rost. Gandestete cam in ce tema e stock-ul, si asa gandestete cam ce i s-ar potrivii. Si incearca sa-i dai altfel de light. Daca vrei te invat eu cum sa le faci da in Photoshop :]]. Asta daca il mai ai : -??. In caz ca il mai ai, stii unde ma gasesti : )).
Cam atat.
Bafta in continuare. ^_________^
Nu ai pentru ce . ^^
Deci am sa coemntez pe rand : -??
I. -> Imaginea este cam latita o.o, sau mi se pare mie ; )). Effectele nu se potrivesc, daca nu stiu foloseai alte effecte si daca e si sa folosesti si un brush cu note muzica*zic euXD* cred ca mai avea putin legatura. Iar textul, font'ul este potrivit cum trebuie si culoarea de asemenea, insa incearca sa foloseste niste effecte pe text*umbra, effect glow, animatie, etc*. Nu ai bordeeer T_T. Sau nu am observat eu.
a II-a -> La fel, imaginea e usor latita. Si aici sa zicem ca acele chestii sunt acceptabile. Insa e prea plin o.o. Daca nu puneai atatea chestiute, iesea mult mai bine XD. Textu' galben?O.o Inteleg ca ai folosit cva effecte galbene , da in jurul textului nimic galben, deci nu trebuia aceea culoare ~.
a III-a -> Asta imi place cum a iesiiit ;x. Cam incarcata, da tot imi place ;x. Good job <3.
Sfaturi: Incearca sa te joci *prin Photoshop, ca de GIMP habar n-am* cu luminozitatea. Asa arata seci si fara pic de lumina. Joacate prin Match Color xP. Incearca sa nu pui multe effecte si fara rost. Gandestete cam in ce tema e stock-ul, si asa gandestete cam ce i s-ar potrivii. Si incearca sa-i dai altfel de light. Daca vrei te invat eu cum sa le faci da in Photoshop :]]. Asta daca il mai ai : -??. In caz ca il mai ai, stii unde ma gasesti : )).
Cam atat.
Bafta in continuare. ^_________^
Simona (:- Mesaje : 265
Multumesc Lylu ca miai pomenit de efecte, daca nu erai tu sa ma lamuresti eu ramaneam pe loc ca pisica beata in patut.
Acum am facut prima, adica a doua incercare de semnatura cu textura combinata cu efecte. Mie lene sa mai lucrez una asa ca asta merge pentru inceput.
Sankyu Lylu inca o data :] . Acum :
Asta sper sa placa la public. ^_^
Acum am facut prima, adica a doua incercare de semnatura cu textura combinata cu efecte. Mie lene sa mai lucrez una asa ca asta merge pentru inceput.
Sankyu Lylu inca o data :] . Acum :
Asta sper sa placa la public. ^_^
Eh a trecut mai bine de o saptamana si nici un comm asa ca pun o alta semnatura ^_^. Acum sa vedem ceo mai iesi si din asta >_> . E scoasa proaspat din fabricatie , deci am muncit la ea, dar nu stiu cat de reusita e.
Eh si iata:
Cam atat pe moment. Sper sa placa
Eh si iata:
Cam atat pe moment. Sper sa placa
Trec eu pe aici...Vad ca tare bate vantu'...Nu prea sutn comentatori pe aici .Comentez la cele de pe pagina asta, la celelate mi-am spus parerea ...So,aia cu banca m-a lasat O.O ori ceva de genu' pentru ca a iesit grozava...Trebuie sa urmaresc is eu tutoriale sau cel putin sa incep cu texturile desi n-am incercat in viat mea asa ceva...Oh,well...N-am ce comenta decat la text...Formele verbului "to be": was/were, been .Cred ca vroiai sa scrii "where" :-" . Anyway,urmatoarea...Hmm,e draguta si asta,ce n-am observat a fost faptul ca faci borderele mai mici .Iar la unele nu faci deloc XD.Ei bine,ma holbez la ea de ceva timp iar personajul e luminos si fundalul incredibil de inchis XD...Acum mi-am dat seama ca chestia aia de deasupra "d"-ului e un fluture...Credeam ca e o flaore ^^"...In rest,las pe ceilalti sa comenteze(daca mai exista).Cam atat,gambate,astept lucrari noi.
Okz am venit cu semnaturici noi si chiar mam chinuit pentru ele, nu mai mentionez cat am cautat dupa iamgini >_> . Mersi Lucy de comm si intradevar acum vad ca am gresit sus, eh dar mie si lene sa mai modific. Ma mir cum de nam observat la scris. Oricum iata 2 chestii noi noute.
Cam atat! Bye
Cam atat! Bye
Hai cati las eu comm...Deci ai avansat super mult O.O... SI chiar reusite unele gfx...Deci draguto, prima imi place mult de tot, mai ales efectele si fontul de scris, se potriveste cu imaginea.
A doua..Hehe, pai la asta numi place chenarul, efectul ala cu fata tipei acolo, cred ca lai pus sa nu fie gol, dar nea mie numi place, parca da alt aer la gfx...Oricum imi place textul..
Cam atat din partea mea, byez...
A doua..Hehe, pai la asta numi place chenarul, efectul ala cu fata tipei acolo, cred ca lai pus sa nu fie gol, dar nea mie numi place, parca da alt aer la gfx...Oricum imi place textul..
Cam atat din partea mea, byez...
Le-am comenta si pe alt forum...dar vin si aici cun un comm
Prima-i just love it...culorie sunt superbe si imaginea splendida <33
A doua-ti se potriveste si textul si imaginea si cred ca si culoarea^^
Este foarte interesanta
Gambete si astept alte lucrari
XoXo
Prima-i just love it...culorie sunt superbe si imaginea splendida <33
A doua-ti se potriveste si textul si imaginea si cred ca si culoarea^^
Este foarte interesanta
Gambete si astept alte lucrari
XoXo
Am mai trcut si eu pe aici :D
Ce-i drept ultimele lucrari m-au impresionat.
Prima este foarte frumoasa, culorile sunt imbinate foarte bine si textul se potriveste foarte bine.
A doua, imi place si a doua dar patratul ala mic unde e fata tipei alea nu prea dea bune. Puteai sa pui un efect ceva, in rest totul e super.
Ce-i drept ultimele lucrari m-au impresionat.
Prima este foarte frumoasa, culorile sunt imbinate foarte bine si textul se potriveste foarte bine.
A doua, imi place si a doua dar patratul ala mic unde e fata tipei alea nu prea dea bune. Puteai sa pui un efect ceva, in rest totul e super.
For 4 Only- Mesaje : 218
Hmm deci revin cu noi lucrari. Sankyu Uldora si Ralu de commuri si ma bucur mult ca vau placut ultimele lucrari. ^_^
Si am si lucrat la ele mult, dar nici la astea nam tras chiulul. Deci e timpul pentru noi chestii:
A doua semnatura este pentru Dya ^_^. Draguto cand mai dai pe aici sati iei signul, ca pe mess nu mai dai >_>
Cam atat. Sper sa va placa
Si am si lucrat la ele mult, dar nici la astea nam tras chiulul. Deci e timpul pentru noi chestii:
A doua semnatura este pentru Dya ^_^. Draguto cand mai dai pe aici sati iei signul, ca pe mess nu mai dai >_>
Cam atat. Sper sa va placa
Wow zuzule, scuze ca nam mai dat pe aici --.--"... E deja gata signul meu si e wow exact cum vroiam eu, daca nu mai bine. E super imediat il pun. Mersi mumos...
Acum ma leg de primul, amm cam mult negru XD, dar efectele merg si imi place tare mult fontul cu care ai scris, e reusit...
Te mai astept cu alte lucrari si bafta....
Acum ma leg de primul, amm cam mult negru XD, dar efectele merg si imi place tare mult fontul cu care ai scris, e reusit...
Te mai astept cu alte lucrari si bafta....
Edit pana pun alte semnaturi. Cine nu apreciaza munca mea, oricand de jalnica ar fi sa nu comenteze. Nam chef de jigniri sau critici de mesteri exagerata spuse in batjocura. Sper ca ati inteles --_--"
off:Cred ca stiu la ce te referi si imi cer scuze,nu am vrut sa iasa asa.-.-
Oki,ca sa nu mai da edit vine eu cu un comment ^^
1.Am inteles,este gotica...putin cam prea mult negru dar imi place textul si felul in care l-ai scris.Este foarte interesant ;]
2.Este foarte interesanta,insa parca fata este cam turtita...mie imi place si textul si culorile.
Astept alte lucrari,spor la lucru.
Gambete.
Zbye
Oki,ca sa nu mai da edit vine eu cu un comment ^^
1.Am inteles,este gotica...putin cam prea mult negru dar imi place textul si felul in care l-ai scris.Este foarte interesant ;]
2.Este foarte interesanta,insa parca fata este cam turtita...mie imi place si textul si culorile.
Astept alte lucrari,spor la lucru.
Gambete.
Zbye
off topic : Mey accept critica dura, dar spusa cu amestec de gluma, mai dulce, nu critica-predica --_--". Cu aia niciodata nai sa faci pe cineva sa evolueze, cel putin pe mine si in niciun caz pe cineva orgolios.
Critica ''dulce'' nu care sa lase impresia de jignire. >_>
Iarasi voi reveni cu un edit.
Edit Iata semnatura ^_^
Critica ''dulce'' nu care sa lase impresia de jignire. >_>
Iarasi voi reveni cu un edit.
Edit Iata semnatura ^_^
Bun au trecut cred 7 zile sau 24 de ore :-". Asa am revenit cu un nou sign. Asta este stil gothic deci sa nu aud ca are mult negru, este stilul meu si neah mam gandit, am simtit nevoia sa fac o semnatura mai dark ^_^.
Sper sa va placa totusi.
Sper sa va placa totusi.
A trecuuuut o gramada, pun o noua semnatura XD. Sper ca asta sa va placa.
Ultima imi place cel mai mult^^
Backroundoul e simplu si merge cu personajele,putin mai inchis dar le-ai imbinat foarte bine.
var geo_Partner = 'af4f879e-673c-4e05-ac5c-a8d50068e4bd'; var geo_isCG = true;
Backroundoul e simplu si merge cu personajele,putin mai inchis dar le-ai imbinat foarte bine.
var geo_Partner = 'af4f879e-673c-4e05-ac5c-a8d50068e4bd'; var geo_isCG = true;
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» GFX-uri cu roxy-chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^
» Kyoro-chan
» La multi ani ~Ana-chan~
» Jackie Chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^
» Kyoro-chan
» La multi ani ~Ana-chan~
» Jackie Chan