Semnaturile lui Denissu-chan XD
+10
Soleil.
TeeChan
Jellyka
Kidu
Irukandji
Soru 2009
Dya :]
Daelithal.
Simona (:
Insane Tenshi
14 participanți
Anime Sign :: Fan Zone :: Fan GFX
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Semnaturile lui Denissu-chan XD
Multumesc camy ca ai dat si pe la mine :]]. Sankyu Am revenit cum semnaturi noi, si poate esecuri ?. In fine.
Sper sa va placa
Sper sa va placa
Insane Tenshi- Mesaje : 1203
Bai dama nici un comm O_O. Sankyu Deny ca ai trecut pe aici.. Tot pe tine [ mine] ma iubesc la urma . Asa am revenit cu o noua lucrare stearsa si mai inchisa.. Sper sa va placa , mie una imi place. Si am si muncit la ea. Ma rog. >_>
ByE. ^_^
ByE. ^_^
Am trecut eu pe aici. Am sa comentez urltima creiatie (din lipsa de timp).
Nu prea imi place. Este cam intunecat si cand vine vorba de fata fetei nu inteleg nimic. Puteai si tu se o faci ceva mai luminoasa (cam asa imi plac si mie). Stiu pentru ca am facut multe esecuri care erau foarte intunecate si cand le -am schimbat luminozitatea au mers mai bine. Textul imi place, se potriveste bine.
Succesc cu nexturile si eu mi-am spus doar parerea aici. Poate tie iti place mai la intuneric.
Nu prea imi place. Este cam intunecat si cand vine vorba de fata fetei nu inteleg nimic. Puteai si tu se o faci ceva mai luminoasa (cam asa imi plac si mie). Stiu pentru ca am facut multe esecuri care erau foarte intunecate si cand le -am schimbat luminozitatea au mers mai bine. Textul imi place, se potriveste bine.
Succesc cu nexturile si eu mi-am spus doar parerea aici. Poate tie iti place mai la intuneric.
For 4 Only- Mesaje : 218
O noua semnatura mai luminoasa. Sankiu Uldora pentru comm. Stiu ce fel de signuri iti plac tie. Sper ca urmatoarea sati placa avand in vedere ca e luminoasa si nu stearsa ^_^.
Imi place cea cu Olivia Lufkin
Nici Shouw Lu nu e rau^^
La sigul cu fata ..cred ca imaginea e putin turtuta..?
Sper sa mai postezi^^ hugs
Nici Shouw Lu nu e rau^^
La sigul cu fata ..cred ca imaginea e putin turtuta..?
Sper sa mai postezi^^ hugs
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» GFX-uri cu roxy-chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^
» Kyoro-chan
» La multi ani ~Ana-chan~
» Jackie Chan
» Cerinta micutei Denissu ^_^
» Kyoro-chan
» La multi ani ~Ana-chan~
» Jackie Chan